zámek

Na západním okraji obce Přestavlky se nachází neorenesanční zámek s přilehlým parkem na jihovýchodě a hospodářskými budovami na severozápadní straně areálu. V jihovýchodní části parku je umístěn figurální pomník na hrobě syna posledních majitelů zámku Ragensdorferů, padlého za 1. sv. války. Jižně od zámku se v parku nacházejí hospodářské budovy, jejichž součástí je i budova mléčnice. Rybníček pod hospodářskými budovami je napájen důmyslným systémem ze studánek v mléčnici. Při vstupu do areálu stojí vedle brány budova bývalé vrátnice. Od r. 2008 je součástí areálu prohlášena i sýpka. Součástí areálu je i barokní podstavec s kopií sochy sv. Liboria, umístěný na volném prostranství naproti zámku. Socha původně stávala v zahrádce před vrátnicí.