zámek

Zámeckou budovu na nepravidelném půdorysu lze rozdělit na dvě hlavní části. Starší jižní část tvoří dvě patrová křídla krytá sedlovou střechou, mezi něž je vklíněn přístavek s plochou střechou a oblým nárožím na jihovýchodě a vysoká čtyřhranná věž s cimbuřím na severovýchodě. Na severu na ní navazuje dlouhé obdélné křídlo, jež je ze své větší části patrové, na severu pak v délce tří okenních os dvoupatrové. Na západní straně je situován hlavní vstup do objektu, nad kterým nese dvojice sloupů polygonální arkýř zdobený erbem rodu Zedtwitzů s letopočtem 1760, který sem však byl přenesen ze zbořeného zámku v sousedních Kopaninách. Vnější fasády jsou ploché, bez výraznějších ozdob. Vedle samotných oken je člení okenní šambrány či motiv zubořezu. Nejvýraznějším zdobným prvkem je cimbuří obíhající téměř celou stavbou