zámek

Tříkřídlá jednopatrová budova na nepravidelném půdorysu, boční křídla vytváří náznak čestného dvora. Levé křídlo osvětlováno v patře směrem do nádvoří třemi obdélnými okny, v přízemí dva vchody s půlkruhovým záklenkem, hlavní křídlo o deseti okenních osách, tři vchody s půlkruhovým zakončením a pravé křídlo o třech okenních osách, jeden vchod opět s půlkruhovým zaklenutím. Obě boční křídla z čelní strany budí díky atice zdobené cimbuřím dojem druhého patra. Do pravého křídla organicky včleněná čtyřboká dvoupatrová hranolová věž s panelovanou atikou a nárožními věžkami s cimbuřím. Z čelní strany malé obdélné okénko v přízemí, totéž z boční strany pravého křídla, nad ním v patře obdélné okno, v horní polovině zazděné obdélné okno a nad ním opět obdélné okno. Věž ze zadní strany ve druhém patře prolomena dvěmi sdruženými okny, nižší část pravého křídla o dvou okenních osách (okna jak v přízemí, tak v patře). Zadní strana hlavního křídla o pěti okenních osách. Okna ve dvou řadách nad sebou, pod prostředním v přízemí vchod. Nižší boční část levého křídla po dvou okenních osách (okna v přízemí i patře), vyšší část po třech okenních osách, pod oknem nejblíže nižší části vchod krytý oplechovanou dřevěnou sedlovou stříškou na dvou konzolách. Fasáda smetanové barvy (pouze zadní část hlavního křídla nese barvu okrovou u dvou spodních oken zleva a vchodu - tato barva pouze po nadokenní římsu) hladká s vyvinutou hlavní římsou a nadokenními římsami. Ve sklepě klenby, částečně zachovány též v přízemí a v prvním patře (v přízemí v úzké chodbě pět křížových kleneb, jinak zaklenuta valeně.