zámeček

Zámecký areál se rozkládá v JV části vesnice východně od farního kostela sv. Anny v sousedství rozlehlého novodobě upraveného a značně poničeného hospodářského dvora patrně barokního původu, který není s výjimkou špýcharu prohlášenou a zapsanou kulturní památkou. Stávající areál tvoří kromě vlastní zámecké budovy čp. 1 menší park zhruba obdélného půdorysu, dům čp. 2 a malý správcovský dům v severní části parku a velká sýpka při jeho vých. okraji. Součástí areálu není někdejší panský hospodářský dvůr. Areál je obehnán novým drátěným plotem, pouze na sev. straně mezi správcovským domem a domem čp. 2 se dochovala stará ohradní zeď. Druhý úsek ohradní zdi na vých. straně areálu mezi domem čp. 2 a sýpkou odděluje park od hospodářského dvora.