sousoší sv. Jana Nepomuckého, sv. Floriána a sv. Šebestiána

Na třech stupních se střední částí mírně předstupující, dvouetážový, trojosý podstavec. V dolním pořadí střední část širší, předstupuje před obě boční, všechny čtyřboké hranolové se společnou profilovanou patkou a římsovou krycí deskou; na všech stěnách jsou vyryty rámy, uprostřed tvaru kvadrilobu, na postranních čelně obdélné a půleliptickým odsazením zakončením, na bocích obdélné s čtvrtkruhovým vykrojením. V horním pořadí střed krychlový, s rostlinným reliéfním ornamentem uprostřed vpadliny, z boku přiléhají plošší volutová křídla, na jejichž stlačených závitnicích stojí vlevo socha sv. Floriána v brnění a s džberem při pravém boku, vpravo socha sv. Šebestiána, uvázaného ke kmeni. Obě postavy statické, bez vzruchu a obrysové členitosti. Mezi nimi na oblacích, provázených vznášejícími se andílky (ve vysokém reliéfu) stojí socha sv. Jana Nepomuckého s tělesnou osou mírně šroubovitě stočenou, s rouchem lehce povlávajícím. V pravici podél těla drží biret, levou vztahuje šikmo vpřed, kolem hlavy kovová svatozář s pěti hvězdami. Nápis: (černou barvou, velmi špatně čitelný) „Honori atque veberationi beati Joannis Nepomuceni patroni dicata“. Na prostředním podstavci byl původně chronogram s rokem 1724.