rezidence

Při ulici Na vyšším hrádku stojí rozměrná dvoupodlažní zděná omítaná budova čp. 185 na téměř obdélném půdorysu. Hlavní východní průčelí je o sedmi osách, se středovým portálem završeným půlkruhovým obloukem. Průčelí je členěno soklem, profilovanou patrovou římsou a výraznou profilovanou hlavní římsou s prejzovou stříškou, nad kterou je vyzděná půdní nástavba zakončená korunní římsou s profilací. Přízemí je zdobeno omítkovým pásováním, patro lisénami a štukovou dekorací kolem okenních otvorů a půdní nástavba štukovými obdélnými poli. Původní okna, osazená v líci, jsou rámována šambránami. Střecha je mansardová, krytá taškami esovkami. Při hlavním průčelí vystupuje ze střechy řada vikýřků s půlkruhovým zakončením a oplechováním. Interiér nebyl prozkoumán. Předmětem ochrany je budova rezidence čp. 185 a vymezený pozemek.