rehabilitační středisko Uranových dolů

Rozsáhlý objekt o půdorysu mírně tvarovaného písmene L je šestipodlažní, s valbovými střechami nad obytným podkrovím. Část střechy nad vstupní částí je protažena ve formě pultové střechy téměř až k zemi. Fasády jsou členěny částečně ve formě vysokého řádu se svislými omítanými pilastry, mezi nimiž se nachází okna, částečně je fasáda dělena ocelovými subtilními nosnými prvky s celoplošným prosklením. V objektu bylo navrženo 121 dvoulůžkových pokojů a ubytování pro personál, 4 apartmány po 2 lůžkách, v I. PP se nacházela rehabilitační část s tělocvičnou, elektroléčbou, inhalací, vodoléčbou, saunou, bazénem a lyžárnou. V I. NP byla umístěna vstupní hala s recepcí, kuchyňce zázemím, jídelna, foaye s barem, společenská místnost, klubovna mládeže, 2 televizní klubovny a klubovna dětí.