předměstský dům "Tušnerovský "

1/ dům 2/ ohradní zeď 3/ sklep Jednopatrový zděný izolovaný dům na obdélném půdorysu o pěti okenních osách do Lochotínské ulice a dvou osách na bocích, krytý mansardovou polovalbovou střechou s taškami, při štítech s polovalbou. Na východní straně na dům navazuje úsek kamenné omítané ohradní zdi s obdélným portálem, na západní straně krátký úsek ohrazení s vjezdem. Za domem navazovala zahrada s hospodářským objektem na západní straně (demolice 2021) a dřevěným kuželníkem při východní straně pozemku (dnes na jeho místě novodobé přístřešky pro parkování vozidel). Hospodářský objekt na obdélném půdorysu byl krytý sedlovou střechou, při jeho bývalém severním průčelí kolmo navazuje dvojice menších přístavků (střechy novodobé). V přístavku je umístěno schodiště do kamenného valeně klenutého sklepa, situovaného pod dvorkem při západní vjezdové bráně.