palác Ferdinanda a Sophie Hrachových

Symetricky řešené průčelí člení pět okenních os. V ose přízemí s nepravou pásovou bosáží prolomen vstup s vodorovným nadpražím, nad nímž je umístěna kartuš. Dvoudílná obdélná okna ve špaletách, na podokenních římsách, v přízemí s dekorativními mřížemi a v ose překladu klenák s motivem kartuše. V patře odděleném kordonovou římsou člení okna plastické šambrány s ušima, štukový dekor v parapetních výplních a v suprafenstrách (kartuše) a průběžná nadokenní římsa na konzolách, v ose na konzolách segmentový fronton. Ve druhé ose prvního patra polygonální fronton na konzolách prolomený trojicí oken. Ve čtvrté ose krytý balkon na konzolách, stříška balkonu na kovových dekorativních podporách. Konzolová korunní římsa nese atiku.