oplocení MŠ Písečná

Oplocení se nachází severovýchodně od historického jádra města, v oblasti sídliště Písečná. Liniová konstrukce vymezuje areál tří budov, sloužících sociálním službám. Stěna vymezuje v přímé linii severní část areálu, kde tvoří nejen oplocení, ale i opěrnou zeď mezi výškovými úrovněmi terénu. Horní úroveň tvoří veřejná komunikace u obchodního střediska, která je provedena jako zpevněná plocha vylitá asfaltem. Dolní plochu tvoří zeleň v podobě pásu zatravněné plochy s jednotlivě osazenými vzrostlými stromy. Zděná stěna je členěna do pěti segmentů. Od západu jde o rovnou zděnou stěnu, která je zakončena necelý půl metr nad horní úrovní terénu. Na její horní koruně je osazen kovový plot. Kovové sloupky drží jednotlivá na šířku obdélná pole, která jsou tvořena silnějším rámem, ve kterém je reverzně střídající se dekor. Dva rovnoběžné pruty se v horní třetině rozšiřují tak, že má podobu neuzavřeného polygonu. Další část plotu je vyzděna na úroveň horní hrany kovového plotu a tvoří ho pravoúhlá lomenice. Pět dílů vystouplých dopředu má pravidelné rozestupy. Čtvrtý díl je o něco širší a vyšší než ostatní části. Střední část plotu je výrazně delší a má stejný charakter jako západní část s kovovým plotem. Navazující segment opakuje zděný úsek prolamovaného tvaru. Osm nestejně velkých dílů má stejné odsazení. Druhý díl je nižší, ostatní se k střednímu navyšují. Střední je taktéž výrazně širší. Vždy dvojice krajních dílů je hladká bez dalšího členění. Třetí díl ze západu má v horní části širokou nutu a spodní třetina je vpadlá. Další předsazená část má širokou nutu posunutou o něco níže. Následuje nejširší a nejvyšší díl, který má vpadlé pole, jehož horní hrana je pravoúhle uskočená. Následující předsazená část je opětovně členěna vpadlou plochou a širokou nutou. Vpadlé pole není na celou šíři předsazené plochy, ale po straně je vynechán obdélný pás. Vpadlá pole na prvcích zdobí barevná mozaika v odstínech modré barvy. Na pozadí je figura s rozprostřenýma rukama. Tělo figury tvoří geometrické tvary, které mají navodit charakter techniky, průmyslu. Na navazujících prvcích jsou na pozadí ruky jednotlivé lidské figury. Zděné plochy jsou hrubě omítané a natřené bílou barvou, jakož i kovový plot. U nejvýraznější části s mozaikou je i na ostatních plochách pokryta mozaikou šedé barvy.