ohradní zeď s věžovou branou

Ohradní zeď obklopující ze 4 stran hřbitov je postavena ze smíšeného zdiva, krytého pískovcovými deskami (na nejméně dochovalé jižní straně, ve které je zazděna řada náhrobků, je kryta cihlami). Výška cca 180 cm. Na sev. straně je do ohrazení zapojena vstupní věžová brána. Čtvercový půdorys, jednopatrová , s jehlancovou sřechou s námětky a kovaným křížem ve vrcholu. Cementové šedé omítky. V přízemí průchod křížovou klenbou a vstupy půlkruhově zaklenutými. Na vnější straně novodobé dvoukřídlé dveře. Zvonové patro má menší tloušťku stěn, které jsou vyztuženy cihelnými pilířky. Vstup do patra po dřevěném vnějším schodišti drobným průlezným otvorem. Na záp. straně vně ohradní zdi přistavěn domek (snad márnice?): zdivo smíšené, sedlová střecha krytá bobrovkami, cihelné štíty (zadní s komínem). Omítky částečně hladké, na průčelí hrubé, okrový nátěr, členění fasád: sokl, podbrádková římsa. Stavba vyjma čelní stěny bez oken, vstup od jihu, má pískovcové ostění s lištou, vlevo velké drobně členěné obdélné okno a ve štítě volské oko. Interiér plochostropý.