obřadní síň s bytem hrobníka a kolumbáriem

Obřadní síň je hmotově lapidární kvádr, s klasicizující reliéfní armaturou v nárožích. Hmotu završuje oktogonální kopule krytá pozinkovaným plechem se světle zeleným nátěrem. Severovýchodní a severozápadní stěnu člení převýšené niky s širokými dvoukřídlými dveřmi, ve vrcholu uzavřené kruhovými rozetami s Davidovou hvězdou zasklenou barevnými skly. Rozeta se opakuje i na jihovýchodní stěně. Zchátralé břízolitové omítky byly rekonstruovány při obnově v letech 2010-2011. Byt hrobníka je nízký přízemní přístavek, z ulice i hřbitova prosvětlený sdruženým trojdílným oknem završeným stlačeným obloukem. Zastřešen je plechovou střechou s velmi nízkým sklonem. Nad obvodovou zeď vychází původní komín se stupňovitou hlavicí. Z delší severovýchodní stěny vystupuje nižší kubus přístavku záchodů a předsíně. Na jihozápadní straně je k budově přistavěno kolumbárium. Menší část nik je obložena deskami z barevných mramorů. Zachovala se jediná neporušená schránka.