oboustranný náhrobek rodiny Christophera Liebsche

Oboustranný náhrobek rodiny domkáře a běliče Christopha Liebsche ve tvaru kartuše je po stranách zdoben boltci a plaménky, v horní části uprostřed je na jedné straně motiv ukřižovaného Ježíše Krista a na druhé straně motiv Jana Křtitele. Na náhrobku je uveden následující text: Hier ruhet Anna Eliesabeth des Christoph Liebschen Häusler und Bleichers allhierin Schönau geweste Ehe= liebste We?land Christoph Schir= zen gewesnen Bauers in Hilgers= dorff Ehel. Tochter. Den 10 Mar= ty Anno 1693 ward sie geboh= ren und Derehligtesich(?) Anno 1713 den 30 October im 20 J ….. (nečitelné) damahligen Alters zer…. (nečitelné) 50 inhrige Ehe 8 Kinder … (nečitelné) und 3 Tachter Starb Anno …… (nečitelné) Märty ihres Alters 70 J …. (nečitelné).