myslivna

Budova renesančního původu (první zmínky z r. 1564). Jednopatrová budova ze strany ulice přízemní na půdorysu L s polovalbovou střechou a bránou, zaklenutou stlačeným obloukem, jemuž odpovídá oblouk římsy uzavírající bránu. Podélné uliční průčelí osmiosé s portálem s nadsvětlíkem má kamenné ostění s kapkami. Okna se šambránami se štukovými supraportami a parapety. Plochu člení lizeny. Štítová stěna dvojosá s hlavní římsou zalomenou a se dvěma okrouhlými okny ve štítě. Pod zalomením římsy plastický nápis: Nro: 2do, RE A. D. 1794. Dům podslepen. Přízemí předního traktu je pod úrovní okolního terénu. Na jižní straně sklepní plochostropé místnosti, ve středu a na severu místnosti klenuté segmentovou klenbou s výsečemi, v chodbičce výseče s hřebínky. Schodiště dvouramenné dřevěné, původní stupně. V 1. patře místnosti plochostropé, na jihu s nosným trámem, na severu s fabiony. Přízemí novodobě upraveno - dveře do ocelových zárubní, betonové podlahy s dlažbami. Na schodišti do půdy zachováno barokní okno se zalomeným zdobeným kováním. Krov hambalkový.