městský dům

Nárožní zděný omítaný jednopaztrový dům o 4 okenních osách k západu a 5 k jihu, s valbovou střechou, krytou bobrovkami. Obě průčelí, z nichž hlavní pětiosé je uprostřed prostoupeno jednoosým rizalitem, člení patrová římsa, hlavní římsa a lizénové rámce. Na ně se v přízemí přikládají lizény a v patře pilastry s píšťalami a čabrakami, na užší boční straně a při nárožích delší strany sdružené, jinak jednoduché, vkládané ,ezi jednotlivé osy. Okna v patře s parapetními výplněmi mají půlkruhové nadokenní římsy. Obdobná, zčásti zjednodušená úprava je i v přízemí. Na hlavním průčelí v přízemí 4 výkladce a vstup do obchodu s dveřnicemi. Boční fasáda má vstup do obchodu s dveřnicemi a vstup do skladu. Interiéry zčásti zaklenuté.