měšťanský dům

Jednoposchoďový dům má fasádu upravenou v pozd. 19. století. Obě arkády podloubí byly zřejmě původně zalomené, jejich vrcholy byly ale při některé z následných úprav průčelí zaobleny a opatřeny klenáky. Průčelí objektu je tříosé, hladké, plastické jsou pouze klenáky arkád loubí, kordonová a korunní římsa a šambrány oken. Vstupní vrata se ,,sluníčkovým motivem“ jsou pozdně klasicistní s původním kováním a zámkem. Křížové klenby podloubí mají z části zalomená čela, levý oblouk podloubí směrem k sousedovi je též lomený. Dlažba podloubí je kamenná. Dvůr za domem je zatravněn, původně se zde nacházelo patrové zadní plochostropé stavení, zachycené již na plánu z r. 1827. Toto dvorní stavení již neexistuje, bylo zbořeno.