kostel sv. Vojtěcha

Jednolodní orientovaná stavba s lodí obdélného půdorysu, na níž navazuje odsazené pravoúhlé kněžiště se sakristii. Na západní straně je před loď postavena třípatrová věž s cibulovou bání. Vstup do kostela na západní straně věže je sklenut segmentově. Všechna průčelí mají hladkou omítku. V lodi na severní a jižní straně se otevírají okna ve třech osách s půlkruhovým závěrem. Na jižní straně se v prostřední ose nalézá segmentově sklenutý vstup do kostela. Presbytář má na jižní straně okno s půlkruhovým závěrem. Ze severu na kněžiště navazuje sakristie, do které se dá vstoupit z východního průčelí. V jejím severním průčelí se nalézají v ose nad sebou dvě okna s rovným nadpražím. Východní průčelí presbytáře je hladké s trojúhelným štítem, který má konvexně – konkávní ramena.