kostel sv. Štěpána

Jednolodní orientovaný kostel s obdélnou plochostropou lodí se štukovým vpadlým zrcadlem a nástropními malbami. Na východě navazuje na loď zúžený pravoúhlý presbytář zaklenutý křížovou klenbou bez žeber, dosedající na přízední konzoly ve tvaru obráceného jehlance. Podél severní stěny presbytáře je umístěna obdélná sakristie, která je sklenuta valeně s lunetami. Před jižní průčelí lodě je předsazen přístavek jižní předsíně sklenuté valeně s lunetami a před západní průčelí lodě přístavek západní předsíně. Krov nad lodí je vaznicový se dvěma úrovněmi kleštin a s vrcholovou vaznicí podepřenou středovým sloupkem. Vaznicový krov nad presbytářem má stojatou stolici se šikmými vzpěrami a s vrcholovou vaznicí podepřenou středovým sloupkem. Zavětrování tvoří pásky a ondřejský kříž mezi středovými sloupky plných vazeb. Krov sakristie je stejný jako krov presbytáře. V jihovýchodním rohu areálu stojí samostatně hranolová třípatrová zvonice zakončená jehlancovou oplechovanou střechou vrcholící lucernou. V jihozápadním rohu ohradní zdi je umístěna obdélná márnice s valbovou střechou, jejíž JZ průčelí tvoří část ohradní zdi.