kostel sv. Kateřiny

Jednolodní kostel sv. Kateřiny s dvojboce uzavřeným presbytářem, z kterého vyrůstá věž a severní sakristií, předsíní a kaplí na jižní straně lodi stojí na ploše bývalého hřbitova. Kostel stojí ve východní části návsi nad protékajícím potokem. Kolem kostela se nalézá oválný prostor zrušeného hřbitova, který vymezuje nad okolní terén zřetelně vystupující kamenný taras využitý pro zapuštění nového plotu s ocelovými sloupky a plotovými rámy. Na severní a západní straně pak byly vytvořeny jednoduché branky se zděnými pilířky, betonovým schodištěm proti hlavnímu vstupu a na východě pak byly vložena mezi další pár pilířů dvoudílná ocelová vrata. Bývalý hřbitov s tarasní zdí není součástí kulturní památky.