kaple sv. Martina

Drobná stavba na obdélném půdorysu s vnitřním prostorem zaklenutým valenou klenbou. Hladké průčelí završeno trojúhelníkovým štítem, v jehož středu je plasticky provedený latinský kříž. Vstup do kaple pravoúhlým jednokřídlým vchodem zapuštěným do špalety se segmentovým završením. Vstup lemuje šmolkově modrá linka. V ploše nad vstupem plasticky provedenými písmeny nápis: SVÍRÁ-LI BOL NITRO TVÉ / POKLEKNI A MODLI SE. Boční fasády členěny v nároží lezénami, které nesou rovnou hladkou podstřešní římsku akcentovanou podloženou vodorovně položenou lezénou. Střecha sedlová, krytá červeně natřeným betonem. Trojúhelníkový štít vyvýšený, krytý červeně natřeným betonem. Stření pole štítu akcentováno modrou plasticky vystupující hladkou římsou. Uvnitř kaple tři segmentově završené výklenky. Podlaha z podélně kladených pálených cihel.