kaple sv. Jana Křtitele

Drobná zděná stavba na trojbokém půdorysu s oblými nárožími, hladce omítaná, dříve v kombinaci okr x bílá, dnes obíleno. Exteriér: Stěny jsou po bocích členěny zdvojenými pilastry , v obou bočních jsou mělké široké konchy. V čelní stěně je vstup s půlkruhovým nadpražím, lemovaný šambránou s lištou, klenákem a patkami, jednokřídlé dveře mají ve spodní polovině plnou výplň s rytým rámcem, v horní dřevěnou mřížovinu. Nad vstupem je stěna vytažena do jakéhosi štítu, tvaru vysokého segmentu, který obíhá profil korunní římsy a další profilovaná lišta opačně prohnutá, uzavírá tento útvar do podoby oka. Valbová střecha krytá plechem je ukončena válcovou zděnou lucernou s žaluziovým okénkem, s prejzovou stříškou a ve vrcholu s kovaným křížem na kamenném soklu .