kaple sv. Anny

Čtyřboká kaple téměř čtvercového půdorysu, zděná z kamene a cihel na na kamenném základu zpevněném betonem. Kaple je orientována oltářem k jihovýchodu. Stěny kaple jsou v exteriéru hrubě omítnuty, kolem oken v bočních stěnách hladké šambrány. Pod střechou korunní římsa má odspoda profil hladkého pásu, odstupnění, obloun, odstupnění, fabion, odstupnění, pásek. Okna dvoukřídlá šestitabulková, nadpraží segmentová. Okna jsou zamřížovaná protahovanými prutovými mřížemi. Vstup v čelní - severozápadní - stěně, dveře dvoukřídlé vodorovně laťované, dělené na čtyři pole, ve třetím poli dekorativní mříž, ostění s dřevěným obložením (novodobé) Střecha kaple v poměru ke zděnému tělesu stavby 2:1, pokrytá šindelem. Spodní část střechy tvoří kombinace mansardové střechy se zvonovou, oboje s výrazně okosenými hranami, na zvonové části je posazena osmiboká lucerna (půdorysně čtverec s výrazně okosenými nárožími), zastřešená jehlou s kovovou makovicí a křížem.