kaple Panny Marie Hostýnské s křížem

Drobná kaple obdélného půdorysu je orientována, vyzděna ze smíšeného zdiva, omítnutého hladce ve světlém odstínu nátěru. Čelní a zadní štít jsou tvarovány konvexkonkávně s horní segmentovou linií. Korunní římsa je jednoduše oddělena subtilním oblounem. Profilace korunní římsy je v jihozápadním a severozápadním průčelí zjednodušena prostou šikminou. Betonové tašky sedlové střechy překrývají starší šindelovou krytinu. Hřeben je jednoduše oplechován. Příčně valená klenba interiéru bez oken je konstruována se dvěma výsečemi. Porušené omítky odhalují patrnou stratigrafii barevnosti. Pravoúhlou menzu tvoří novodobé čelo s překladem a soklem z umělého kamene. Podlahu kryjí novodobé betonové dlaždice. Vstupní otvor má půlkruhový záklenek a dveře jsou dřevěné, rámové konstrukce a členěné do tří polí.