Inundační most evid.č. 129 - 007

Kamenný inundační most, o jednom mírně stlačeném oblouku z lomového kamene, má průčelní prstence z kamenných kvádrů, čela z lomového kamene, hrany z lomových kvádrů a oboustranná křídla z lomového kamene, sahající od úrovně přilehlého terénu až ke koruně přecházející vozovky. Vzepětí mostního oblouku je cca 270 cm a šířka oblouku je cca 760 cm. Celková délka mostu v úrovni vozovka je cca 11,6 m. Konstrukční tloušťka klenby je cca 65 - 85 cm. Okraje vozovky mostu jsou ukončené novodobými oboustrannými betonovými římsovými prahy, mírně vystupujícími nad jeho niveletu. Odvodnění povrchu původní vozovky kamennými půlkruhovými chrliči již dnes není, z důvodu zvýšení nivelety procházející vozovky, funkční.