Hubertova stodola

Obdélná nepodsklepená stavba z nepravidelných kamenů na předstupujícím soklu rozdělená průchodem členěným třemi pilíři uprostřed delší průčelní strany na dva postranní chlévy. Druhá delší strana má namísto pilířů vyzděný úsek zdi, takže je přístupná pouze dvěma otvory. Uprostřed průchodu je v interiéru umístěn další pilíř. Pilíře mají mírně přestupující soklovou partii. Osvětlení obou postranních chlévů zajišťuje šestice na výšku orientovaných obdélných oken v kratších stranách a čtveřice na délku orientovaných obdélných oken na zadní delší straně. Vnější ostění na výšku orientovaných okenních otvorů jsou vymezena pálenými tvarovkami, přičemž parapet i překlad přesahují světlost otvoru. Vnější ostění na délku orientovaných okenních otvorů jsou vymezena opracovanými kamennými bloky. Z vnitřní strany jde o špaletová okna s cihelným záklenkem. V interiéru je kamenné zdivo v úrovni parapetu přerušené pásem cihel. Cihly jsou rovněž použity na vyzdění ukončení zdí. Koruna zdiva je krytá plechem.