arest

Přízemní zděný objekt na protáhlém obdélném půdorysu s valbovou střechou, v níž se uplatňuje dvojice komínů. Střechu podtrhuje profilovaná korunní římsa, dolní část stěn omítaný sokl. Podélné severní průčelí je prosvětleno pěti ležatými obdélnými okénky, umístěnými vysoko pod římsou a nepravidelně sdruženými do dvojic a jedné nárožní osy. V ploše průčelí mezi okny se zachoval fragment lisenového rámce. Na západní straně se zachovalo zazděné sklepní okénko s částí kované mříže s motivem středového kruhu. K východnímu a jižnímu nároží kolmo přiléhá ohradní zeď dvora. Na jižní straně se v ose průčelí zachoval zazděný původní vstup. Na zbylých částech původních omítek jsou rozpoznatelné stopy červeného rámování a soklu, v kombinaci s bílou, nebo kombinace okru a bílého soklu.