kostel sv. Martina s náhrobkem

V areálu hřbitova samostatně stojící orientovaný jednolodní roubený kostel postavený na nízké podezdívce, obdélného půdorysu s výrazně užším a nižším trojboce ukončeným presbytářem. Sedlová a v závěru trojboce zvalbená střechou je krytá šindelem, v líci západního průčelí vyrůstá kvadratická věž se stanovou střechou a korouhví, renesanční krov plné hambálkové soustavy se středními sloupky a námětky. Roubení kostela končí asi dva metry od západního průčelí (pod východní stranou věže), kde začíná nový samostatný prostor obitý pouze deskami. Loď osvětlena pouze z jižní strany třemi a presbytář čtyřmi okny s obloukovým zakončením. K severní straně presbytáře přiléhá sakristie s pultovou střechou. Z jižní strany lodi je přistavena předsíň sedlovou střechou.