zámek

Jednopatrový zděný volně stojící objekt severně od kostela. Půdorysně obdélný objekt s valbovou střechou, vížkou nad středem hřebene a balkonem před střední částí jižního průčelí. Profilovaná římsa podstřešní a mezipatrová, dále (vyjma S strany) pod záklenkem oken přízemí a v úrovni parapetů patra. Okna nově vyměněná, dvojitá. Jižní (vstupní) průčelí – sedmiosé, s plochým středním trojosým rizalitem s představeným balkonem. Přízemí členěno pásovou rustikou, při oknech i svislé spáry, nárožní rustikované liseny. Okna přízemí s profilovanými podokenními římsami a vpadlámi půlkruhovými nástavci, v nichž rolverková kartuše. Okna patra se šambránami s hrubozrn. plochami, podokenními výplněmi s rokajovými motivy, nad bočními dvojicemi ploché, zčásti hrubozrnné nástavce, nad nimiž na podstřešní římse maskarony, na plochách při nich ploché pilastry s čabrakovými hlavicemi. Rizalit v patře se svazkovými rustikovanými lisenami, nad okny (v bočních osách) pravoúhlé vpadliny se štukovými reliéfy s dvojicemi bakchů. Ve střední ose přízemí štukový portál s půlkruhovým záklenkem a plochým vykrajovaným nástavcem s iniciálami BA, ozdobně spletenými, a zdoben. vyřezávanými dveřmi, nad nimi štukový portál na balkon s ušima a reliéfem vázy s květinami v nástavci, ukončeném zalamovanou římsou. Nad rizalitem štít tvaru širokého oslího hřbetu, v něm reliéf maskaronu s vavřínovým věncem, pentlemi a ratolestmi. Balkon vykrajovaného, zhruba půlkruhového půdorysu s balustrovým zábradlím nesen dvěma hmotnými toskánskými sloupy na čtyřbokých podstavcích a pilastry stejného typu. Východní průčelí – v přízemí tři okna a kovové dveře, v patře tři okna, úprava jako u bočních os J průčelí (bez meziokenních pilastrů), v půlkruh. nástavcích oken přízemí květinový motiv. Vlevo vedle dveří kolmo navazuje krátká tarasní zeď a jednoramenné schodiště, obé s balustrovým zábradlím z umělého kamene. Severní průčelí – šestiosé, z toho střední dvě osy tvoří hladký rizalit sociálních zařízení. Na nárožích rustikované pilastry. Západní průčelí – zhruba zrcadlový obraz východního průčelí, místo dveří okno. Střecha – valbová, nad štítem mansardový výstupek, krytá plechem, břidlicí a eternitem. Na hřebeni šestiboká oplechovaná lucernová vížka s cibulovitou střechou, protaženou ve vysoký stan s makovicí a korouhvičkou a 2 souměrně položené omítané komíny s římskou, nový komín na severovýchodě.