lednice

Přízemní stavba na obdélném půdorysu, zděná z lomové opuky s vápennými omítkami bez oken, střecha sedlová, se stopami starší polovalby, krytina pálená - dvojité bobrovky, pozinkované okapy. Vstupní štítové průčelí je členěno třemi obdélnými vpadlými poli, v ose pravoúhlý vstup Pod štítem je patrný náznak omítkového vysazeného pásu (římsy) se zbytkem jádrové omítky. Ve štítu zbytky hrubozrnné omítky, do podkroví vede segmentový vstup. Na bočních stěnách místy zbytky omítané podbrádkové římsy s bílým vápenným nátěrem. Zadní štít (budova přiložena k ohradní zdi) je omítaný, cihelný, částečně vyzděn i z plochých cihelných dlaždic. Uliční fronta vlevo má okenní otvor s kamenným ostěním s ústupkem pro venkovní okenici (nová, bedněná s kovanými závěsy).