měšťanský dům

Jedná se o jednopatrový trojosý dům s dvojicí lehce stlačených oblouků podloubí. Podloubí má křížové klenby a na podlaze kamennou dlažbu, před vjezdem do průjezdu z žulových kostek. Objekt má bohatě členěnou vrcholně klasicistní fasádu s atikou, datovanou letopočtem 1811. Přízemí s profilovanými archivoltami podloubí je bosováno a opatřeno ve štuku provedenou tabulkou s nápisem: ,,No 99“, patro je hladké oddělené profilovanou kordonovanou římsou. Fasádu člení nárožní pilastry spojující obě patra. Vysoká atika je oddělená římsou a je členěna stejně a opatřena slepými okny s žaluziemi. Okna obou pater mají profilované šambrány, které doplňují geometrické plastické výplně v parapetech i nadpraží, v 1. patře jsou doplněna římsami, ve 2. patře klenáky. Dvorní průčelí s trojúhelným štítem je hladké s půlkruhovým vjezdem v přízemí. Dvůr za domem je zadlážděn novodobou betonovou dlažbou. V zadní části dvora se nachází dřevěná kolna krytá eternitem, není součástí KP.