měšťanský dům

Dům zabírá celý pozemek. Řadový dvoupatrový dům o 3 okenních osách a 1 arkádě podloubí, s atikou kryjící valbovou střechu. Hladká renesanční fasáda je zdobena jednoduchým sgrafitem, členěna římsami patrovou a korunní s pásovým motivem mořské vlny, pokračující sem souvisle ze sousedního objektu, okna jsou lemována paspartou s rytou páskou a linkou po obvodě původního obrysu, takže v patře, kde byly původní 2 otvory jsou odlišné od 3 nových okenních otvorů. Nad hlavní římsou je zvlněná obloučková atika, tvořená dvojicí stýkajících se volutových spon Arkáda loubí je rámována archivoltou ze schematických kvádrů. V parteru jsou osazeny 2 půlkruhové dřevěné výkladce, vpravo se vstupem. Podloubí je zaklenuto valenou klenbou s výsečemi s vytaženými hřebínky